TradeFinanssi Ky

Yritys

TradeFinanssi Ky aloitti toimintansa 1.12.2009. Yrityksen päätoimialana on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, liikkeenjohdon-, liiketoimintojen-, yritysneuvonnan- ja suunnittelun konsultointi, konsulttitoiminta ja isännöintipalvelut.


Tarja Mikkola

Hyvää palvelua asiantuntevasti


OVEN JA IKKUNAN PUOLI

Tarja aloitti uransa taloushallinnon tehtävissä vuonna 1982 merkonomiopintojen päätyttyä. Ensimmäinen isännöitsijän tehtävä rivitaloyhtiössä alkoi seuraavana vuonna.


OPPIA IKÄ KAIKKI

Kirjanpitäjän vankka kokemus karttui Kouvolan Häkämäessä konserniyrityksessä 15 vuoden aikana. Työyhteisöstä saadut arvokkaat opit ja elämän ohjeet taskussa koulutuskin päivittyi tradenomiksi. Tämän ja yrityksen perustamisen väliin mahtui muutamia vuosia erilaisia taloushallinnon tehtäviä lähinnä yksityisellä, mutta myös kunnallisella sektorilla. Vuonna 2008 oli aika kypsä uudelle koulutukselle ja osaamisen päivittämiselle maisteritason tutkintoon Lahdessa Yrittäjyyden ja Liiketoimintaosaamisen linjalla. Samalla tuli suoritettua pioneerikoulutuksena Jatkajakoulu, jonka avulla etsitään yrityksestään luopujille jatkajia.


ETEENPÄIN ELÄMÄSSÄ

Yrityksen perustamispäätös syntyi yhden yön miettimisen jälkeen marraskuun alkupäivinä 2009. TradeFinanssi Ky aloitti toimintansa 1.12.2009. Alusta aloittaminen. Ja siksi kai etenkin aloittavien yritysten neuvonta ja haltuunotto ovat erittäin lähellä sydäntä, ja siten todella kiinnostavaa sarkaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! Nyt on aika palvella – asiantuntevasti. Vapaa-ajalla on löytymässä uusi harrastus golfin parissa ja silloin tällöin Tarjan saattaa tavata ainakin rangella – tai istumassa läppärin kanssa maitolaiturilla. Tutkimassa tällöin mahdollisesti Netvisoria – Ajasta ja paikasta riippumatta.